Back to All Events

YOGA RETREAT IN GREECE /Louise Grønbeck & Sandra Heavey


AFP1276-784x520.jpg

Retreatet afholdes på øen Ithaca, som ligger mellem Grækenland og øen Kefalonia. Ithaca er en af de mere ukendte i det græske ø-hav og huser de smukkeste uberørte strande og frodig grøn natur.

Respektivt indbygget i bjergsiden med panoramaudsigt over Det Joniske Hav, er vores retreat vila et idyllisk sted for tilbagetrækning og restitution.

Dette er et retreat for dig, der nyder at være sammen med en mindre gruppe og have god plads. Du sætter pris på ro, at få maden serveret og din seng redt.

Der er plads til max 22 deltagere.

PROGRAMMET :
Vores program veksler mellem hatha yoga, yin yoga, meditation og mindfulness. Hatha yoga vil udgøre vores morgenprakis med det formål at skabe vitalitet og energi. Yin yoga er en meditativ og fordybende yogastilart, hvor vi fokuserer mere på oplevelsen fremfor formen. Den er rettet mod bindevævet i kroppen, som strækkes og smidiggøres for at slippe gamle spændinger og affaldsstoffer.

En hel dag er dedikeret til meditativ fordybelse i stilhed. Når vi er stille kan vi opleve og opdage vores krop og sanser med større intensitet. Stilheden vil også gøre det tydeligere, hvad der trækker os væk fra nuet, og vi vil med opmærksomhed og bevidsthed kunne arbejde med disse udfordringer.

I mellem morgen og eftermiddag yoga sessioner vil vi dagligt gå til en af ​​tre smukke strande, kun 5 minutter væk til fods. Klimaet i oktober svarer til en varm, dansk sommer, der bliver derfor rig mulighed for at svømme i havet, solbade eller tage en personlig udflugt til Kioni eller Vathy – en af ​​de smukke ølandsbyer til shopping og caféer.

Der er også mulighed for en guidet ø-vandretur, eller du kan bare slappe af på stedet – læse, tage en lur, modtage en massage m.m.

Alle kan deltage, dog anbefales det at praktisere både yoga og meditation i tiden op til retreatet, så man er rustet til 6 dages daglig praksis.

Skærmbillede 2018-09-18 kl. 11.42.26.png

DINE UNDERVISERE :
Undervisningen faciliteres af Louise Grønbeck og Sandra Heavey. De underviser begge til dagligt hos Yoga Vesterbro, hvor du kan prøve deres undervisning inden afrejse.

Retreatet kan undervises på engelsk såfremt der er engelsktalende deltagere med.

MADEN :
Maden er lavet af friske, lækre og kun fremstillet af lokale produkter. Alle grøntsager er økologiske og kommer fra det bedste af hvad øerne Ithaca og nærliggende Kefalonia har at byde på.
Rige, hjemmelavede menuer blander traditionelle græske retter med en moderne stil.
Alle måltider er vegetariske.

INDKVARTERING :
Der er to stilarter af værelser: Vila værelser og mongolske Yurts.

Vila værelser er placeret i hovedhuset. Hvert værelse har eget privat badeværelse, air-condition, myggenet og havudsigt.

Mongolske Yurts er sat på platforme, højt blandt klipperne og træerne, med havudsigt. De er lyse og luftige, og hver seng har et myggenet. To af yurterne deler et badeværelse, der er hugget ind i klipperne, med et havgræs tag. Der er en standard yurt og to luksus yurts, der har en-suite badeværelser.

PRISER :

Enkeltværelse i hovedhuset med havudsigt og eget bad : 
Kost og logi: Kr. TBA-
Undervisning
: Kr. TBA,-

Dobbeltværelse i hovedhuset med havudsigt og eget bad : 
Kost og logi: Kr. TBA,-
Undervisning: Kr. TBA,-

Dobbeltværelse i Yurt med havudsigt og eget bad : 
Kost og logi: Kr. TBA,-
Undervisning: Kr. TBA,-

Enkeltværelse i Yurt med eget bad : 
Kost og logi: Kr. TBA,-
Undervisning
: Kr. TBA,

Dobbeltværelse i Yurt med eget bad : 
Kost og logi: Kr. TBA,-
Undervisning: Kr. TBA,-

3-mandsværelse i Yurt med eget bad : 
Kost og logi: Kr. TBA,-
Undervisning: Kr. TBA,-

Prisen inkluderer syv overnatninger med fuld forplejning (på ankomstdagen dog kun te & frugt om eftermiddagen og middag om aftenen. På afrejsedagen er der morgenmad inden check ud kl. 7.30)
Prisen er eksklusiv flybillet.
Der kan tilkøbes massagebehandlinger.

TILMELDING OG SPØRGSMÅL :

 


Send desuden en mail til kontakt@yogavesterbro.dk og skriv om du ønsker enkelt- eller dobbeltværelse.

Hvis vi ikke kender dig allerede, så send endvidere en mail til os på kontakt@yogavesterbro.dk og skriv lidt om din erfaring med yoga og mindfulness samt eventuelle skader.

Som udgangspunkt fordeler vi værelserne, så det går op med antal deltagere m.m. Men har du et særligt ønske om at bo i Yurt eller på værelse i Vilaen, kan du skrive dette ved tilmelding og vi vil se om vi kan imødekomme dit ønske.

Ved spørsmål skriv til kontakt@yogavesterbro.dk

DEPOSITUM:
2.500-3.500 kr. betales ved tilmelding og refunderes ikke. Det resterende beløb betales senest 1. September 2022 og er heller ikke refunderbart.

FLYBILLET :
Man kan flyve over fx London, Berlin eller Frankfurt og videre derfra til Kefalonia, men det er også muligt at overnatte et par dage i Athen, hvis det ønskes og tage et fly derfra. Vi hjælper meget gerne med at finde den bedste rejse for dig.

Vi arrangerer fælles afhentning og bådafgang fra Kefalonia til Ithaca d. 17. oktober og fælles afgang d. 24. oktober.

Transport til og fra Ithaca fra Kefalonia lufthavn er inklusiv i prisen.

 


















Earlier Event: April 1
Yoga Retreat Kildegården