Back to All Events

Lang weekend retreat i Sydfrankrig. Yoga og anti inflammatorisk kost m/ Kristine Bernhoft


IMG_8133.jpg

REBOOT ESCAPE

Et mindful retreat i SYDFRANKRIG tæt på Nice

21.-24. april

TA' EN PAUSE FRA DIN HVERDAG og join os små 4 intense dage, hvor du vil re-sette, re-balancere og genopbygge din krop med YOGA, naturlig næringsfyldt mad, afslapning og god søvn.

I en travl hverdag, hvor det kan være svært at finde ro og balance, er det vigtigt at du ind imellem prioriterer dig selv.

På REMEDY’s REBOOT ESCAPE inviterer vi dig til små 4 dage med ro, YOGA, gåture, anti-infammatorisk kost og masser af inspiration til at lægge din livsstil om. Vi ønsker at resette din krop, så du kan føle en masse energi og overskud, når du igen kommer hjem.

Ud fra en personlig konsultation inden rejsedagen med ernæringsekspert, Kristine Bernhoft, vil du få skræddersyet et optimalt forløb for dig, som du kan bruge under og fortsætte med efter ESCAPE’et.

FORLØB / RETREATS

Vi udbyder forskellige forløb både sundhedsforløb, motionsforløb, meditationsforløb, detox forløb,

Vi afholder REBOOT ESCAPE’et i et smukt gammelt hus i private omgivelser, som ligger i en lille borgby muskelopbyggendeforløb, kostforløb, RETREATS og meget mere.

Huset Villa Adorable ligger godt gemt væk i en smuk parklignende have med masser af små oaser og en dejlig swimming pool. Huset er indrettet med små dobbeltværelser – et enkelt til 3. Alle værelser har eget badeværelse. Der er skønne indendørs og udendørs opholdsområder, hvor du kan slappe af og hvor måltiderne indtages.

Alle kan deltage, uanset niveau, behov eller ambitioner. Alt er frivilligt og du vælger at deltage på det, du har lyst til. Vi har sammensat et program, der vil skabe ro i kroppen, men også få pulsen op, samt hjælpe dig med at trække vejret og komme helt ned i gear. Du kommer både til at praktisere HATHA YOGA, som er en energisk form for YOGA, YIN YOGA, som er lange stræk, vejrtrækningsøvelser og meditation, som er godt for din krop og sind. 

Der er masser af tid til ro, afslapning og fordybelse. Måske du har brug for at ligge ved poolen og læse en bog, lyst til en tur på stranden, deltage i en af de planlagte gåture eller at shoppe i den nærliggende by. Derudover er der mulighed for at booke en skøn massage (NB! Afregnes direkte med massør).

DU BEHØVER IKKE HAVE YOGA-ERFARING 

YOGAEN: 
Hatha Flow: Stående, siddende og liggende stillinger kædet sammen i et roligt men dynamisk fow. Meget opløftende og energivækkende. HATHA praktiserer vi om morgenen.

Yin Yoga: er en stille meditativ yoga, der stimulerer bindevævet og vækker vitalenergien. Der hviles fere minutter i stillingerne. Yderst beroligende og laves sen eftermiddag. 

DU BEHØVER IKKE HAVE YOGA-ERFARING 

MADEN: 
Sund, vegetarisk og anti inflammatorisk kost, 3 daglige måltider som balances og struktureres.

Alt hvad der foregår på vores Escape er nøje tilrettelagt i forhold til Reset * Rebuild * Rebalance konceptet. Du vil få serveret lokal mad, der virker opbyggende og understøttende i forhold til din aktuelle tilstand. Al maden er udelukkende baseret på friske urter, grønt, frugt og bær, gode koldpressede olier, nødder, frø, kerner og lette proteiner. Menuen er nøje afstemt med henblik på den optimale udrensning og skaber en masse energi og vitalitet. Du kan også bare være med, ta’ det ind du kan bruge, som inspiration til at opretholde en naturlig balanceret livsstil, når du kommer hjem. 

PROGRAMMET (med forbehold for ændringer): 

torsdag d. 21.4. 
14:00 ankomst 
17:00-18:30 Yin Yoga 
19:00-21:00 aftensmad 

fredag d. 22.4.
08.00-09:45 Hatha Flow
10:00-11:00 morgenmad
13:30-14:30 frokost
15:00-17:00 2 timers gåtur 
19:00-20:30 middagsmad 
21.00-21.30 aftenmeditation 

lørdag d. 23.4. 
08.00-09:45 Hatha Flow 
10:00-11:00 morgenmad 
13:30-14:30 frokost 
15:00-17:00 valgfri 2 timers trekking, scenic route, alm gåtur 
17:00-18:30 Yin Yoga 
19:00-20:30 middagsmad 
21.00-21.30 aftenmeditation 

søndag d.24.4. 
08.00-09:45 Hatha Flow 
10:00-11:00 morgenmad 
12:00 check ud 

Kristine & Sandra // se billeder fra smukke Villa Adorable på instagram @villaadorable 

DU FÅR:  

  • 3 overnatninger 

  • Ernæringskonsultation med Kristine Bernhoft 

  • Naturlig næringsfuld mad – morgenmad, frokost og aftensmad, drikkevarer, vand, friske juicer og 

  • smoothies som virker regulerende på dit blodsukker og er god for fordøjelsen samt kafe og te 

  • 2-3 daglige YOGA, meditaions- og åndedrætsklasser 

  • Tid til ro og afslapning i smukke omgivelser. 

PRIS: 3 dobbelt værelser med privat bad & et trepersoners værelse / priser varierer fra 6.800-7.000 dkk
(Der er ikke mulighed for enkeltværelser) 

MERE INFO
For mere info send en mail til Kristine  kristine@studiobernhoft.dk eller Sandra heavey.sandra@gmail.com